FERID'S GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ferid's Grill. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 21:34 Hij kwam binnen 30 min Was lekker ik miste alleen knoflooksaus.
26 nov 2022 om 7:43 2,5 uur gewacht en blijven bellen. Uit eindelijk moest ik het maar zelf ophalen. Das geen thuisbezorgd
26 nov 2022 om 3:20 was weer heerlijk
26 nov 2022 om 1:59 Het lekker pizza gegeten vandaag top
25 nov 2022 om 22:08 2.5 uur gewacht, en de pizza was niet lekker !
25 nov 2022 om 21:53 Bezorgtijden meer dan 90 min.
25 nov 2022 om 20:44 Na 2 uur en 45 min wachten in plaats van 45 min en 5 telefoontjes waarin de pizza al 4x onderweg was heb ik m naar afbesteld, Geen idee hoe het smaakt, heb maar een boterham gegeten.
25 nov 2022 om 19:27 Top.
24 nov 2022 om 8:35 Lekker en warm pizza, op tijd bezorgd
23 nov 2022 om 20:17 Het eten was goed. Alleen was het 40 minuten later dan afgesproken. Wel wat blikjes frisdrank als goedmakertje gekregen.
22 nov 2022 om 8:39 De champignons en paprika waren nog rouw, paprika vind ik niet zo erg de champignons heb ik er vanaf gehaald zonde...
22 nov 2022 om 8:06 Bij bestellen staat de gemiddelde wachttijd en na bestelling krijg je de echte wachttijd. Dan kan je niet meer terug.